Lokaler

Norrköping / Åby

Åby Nyköpingsvägen 16 B

Kontor/studio om 77 kvm. Ledig under senhösten. Gör en förfrågan för mer info.

Norrköping

Trozelligatan 16 Nya säkra förråd täta med egen ingång från gården

Förråd för möbelförvaring, m m.  Ett förråd kvar på 10 kvm. Perfekt för förvaring av det du inte får plats med någon annanstans. Källaren har tillträde från gården och förråden är byggda i plåt. Säkra med kontrollerad nyckelhantering.

På Hospitalsg 20 finns 176 kvm Kontor med Centralt läge i Norrköping

Traditionellt kontor på 176 kvm, stort kök/konferens/sammanträdes rum. Möjligheter finns att anpassa lokalerna efter önskemål. Högst upp i fastigheten på Hospitalsgatan 20 med fin utsikt över staden.
Återkom gärna med förfrågningar till oss. Länk till objektvision  https://objektvision.se/Beskriv/218020225

Enklare verksamhetslokal i källare på St Persgatan 158

Behöver du en lokal för din hobby eller för ditt företag. Vi har nu en enklare lokal som ändå har wc, samt enklare pentry, i källaren på St Persgatan 158. Egen ingång från gården, samt fönster mot gatan. Målade väggar och golv. I behov av färg och omvårdnad men hyran är 2800/månad. Återkom om du vill veta mer.

Söderköping

Eget förråd från 4-22 kvm

På Storgatan 6 finns förråd att hyra. De är i plåt och med ståldörr. Storlekar från 4 -22 kvm. De flesta runt 10 kvm. Rimlig hyra och du hyr dem tillsvidare med tremånaders uppsägnings tid. Gör gärna en intresseanmälan nedan om du är intresserad.

Hagatorget 1  Rehabgym, Kontor?

På Hagatorget 1/Karl Knutssonsg har vi en större lokal om ca 500 kvm ledig för uthyrning. Här kan vi skapa ett modernt kontor, men också ett rehabgym, eller butik och lager för en större internetverksamhet. Hör av dig. Lokalen är anpassningsbar.

Bielkegatan 9 Massage/Terapi m m/Kontor

Mindre lokal en trappa ner på Bielkegatan 9. Används idag för massageverksamhet, men kan även gå bra som kontor, hobbylokal m m. Storleken är 24 kvm. Hyran preliminärt 2600/månad. Lokalen finns tillgänglig omgående eller efter ök.

Bielkegatan 10, ett hus med möjligheter

I detta hus som tidigare var Söderköpings konferens och pensionat, har fram tills nu bedrivits HVB-hem. Vi söker nu ny hyresgäst. Huset kan hyras ut för HVB verksamhet, men också göras om till pensionat igen. Hör av dig med dina tankar och förfrågningar.

Storgatan 9  Källarlokal för försäljning, kontor eller ateljé

Lokal om ca 45 kvm. Tidigare nagel och fotvård. Egen ingång från gården och större fönster. Pentry, WC m m finns i lokalen. Hyran är ca 3700/månaden

Skönbergag 24 Ateljelokal

Atelje lokal med möjlighet till försäljning. Ca 30 kvm. Lokalen har el, men saknar vatten och avlopp. Hyran är ca 1300/mån.

Storgatan/Prästgatan 2. Butikslokal

I vår fina fastighet vid torget kommer nu en större lokal om ca 90 kvm i entréplan och ca 40 kvm lager. Lokalen är en butikslokal, vi söker dig som vill satsa på ett bra koncept i centralt läge. Välkommen med din förfrågan.

Mjölby

Service företag – bilförsäljning – rekond m m.

Bredvid Mekonomen hyr vi nu på uppdrag ut en lokal lämplig för Byggservice alternativt Bilförsäljning och rekond. Ca 80 kvm verkstad med egen port.  Kontor omklädningsrum wc/dusch och ca 25 p-platser. Hör av dig för mer information.

Intresseanmälan lokaler

Är någon lokal ovan intressant? Gör en intresseanmälan hos oss.

Klicka här för att göra en intresseanmälan på våra lokaler.