Lokaler

Norrköping / Åby

 

Åby Lokal om 110 kvm

I Åby på Nyköpingsvägen 16 B. Finns en lokal i sutterängplan. Den är utrustad med kök, dusch, wc och samlingsdel. Passande för undervisning, silversmide och hobbyarbeten. Dock inte direkt publik verksamhet då ingången är på baksidan.

 

Åby Fin källarlokal om 45 kvm

Nu finns en källarlokal där det bedrivits nagelvård. Den passar också för massage, friskvård m m. Eller som kontor. Kontakta oss för mera information.

 

Trozelligatan 16 Norrköping

Förråd för möbelförvaring m m

 

Nelinsgatan 13 A Norrköping

I gatuplan finns en lokal som nu innehas av en möbelrenoverare. Den är på 52 kvm och har två rum med pentry och WC. Här finns chansen till verksamhet i bra läge.

 

Söderköping

 

Eget förråd från 4-22 kvm

På Storgatan 6 finns förråd att hyra. De är i plåt och med ståldörr. Storlekar från 4 -22 kvm. De flesta runt 10 kvm. Rimlig hyra och du hyr dem tillsvidare med tremånaders uppsägnings tid. Gör gärna en intresseanmälan nedan om du är intresserad.

 

Hagatorget 1  Rehabgym, Kontor?

På Hagatorget 1/Karl Knutssonsg har vi en större lokal om ca 500 kvm ledig för uthyrning. Här kan vi skapa ett modernt kontor, men också ett rehabgym, eller butik och lager för en större internetverksamhet. Hör av dig. Lokalen är anpassningsbar.

 

Storgatan 10 Kontor /Tandläkarpraktik eller Butik

Jordnära som hyr lokalerna idag har förändrat sin verksamhet och är öppna för att byta lokaler till mindre. Därför finns deras fina kontorslokal tillgänglig för uthyrning framöver. Lokalen är på 242 kvm i två plan. ca 210 kvm i gatuplan och resterande en trappa ner. Lokalen är passande för kontor, utbildning, och vård t e x. Men går även att bygga om till Butik och serviceverksamhet.

 

Hagatorget 1 Tandläkarpraktik / Kontor / Vård / Utbildning

Med utsikt mot Hagatorget  och entré vid KarlKnutssonsg finns lokaler som tidigare innehöll Apoteksgruppens lokal. Här ser vi möjligheterna för kontor eller vård som t e x en Tandläkare. Välkommen att kontakta oss.

 

Hagatorget 2  Källarlokal för lager eller verksamhet

Lokal om ca 45 kvm. Belägen i källare där du kan ha viss verksamhet eller lager. Lokalen har fönster och ingång mot gården.

 

Intresseanmälan lokaler

Är någon lokal ovan intressant? Gör en intresseanmälan hos oss.

Klicka här för att göra en intresseanmälan på våra lokaler.