Bostäder

När en lägenhet blir tillgänglig för uthyrning matchar vi alltid den mot de intresseanmälningar som gjorts. Dock finns det i vissa fall skäl att publicera lägenheten under ledigt just nu. I så fall finner du den här nedan. Om du har intresse av den gör då en intresseanmälan och ange ”ledigt just nu”

 

Ledigt just nu

 

Åby
 
På Katrineholmsvägen 11 har vi framöver; Dels en garage/lager lokal på 70 kvm med två garageportar samt en bostad ovanpå lagret om 142 kvm. Hyran på detta tillsammans är ca 18 200/mån. Perfekt för dig som har egen verksamhet. Hela paketet blir ledigt under våren 2023. Hör av dig med förfrågningar.

På Holmsväg skapar vi just nu en tvåa och en etta av en tidigare fyra. De är på nb och är inflyttningsklara senast 1/10. Välkommen med en intresseanmälan.

Norrköping

 
Etta med kokvrå
 

Hospitalsg 35,
Med inflytt 15/9. 27 kvm och en preliminär hyra av 4250. Nyrenoverad

 
Projektlägenheter som blir tillgängliga ca 1/11 och 1/12
På Kungsgatan 35 genomför vi ett projekt med två treor. Den ena på 81 kvm och den andra på ca 65 kvm. Du får gärna anmäla ditt intresse.
 
Söderköping
I Söderköping tar vi gärna emot intresseanmälningar.
 

Om du vill veta mer gör du en intresseanmälan och anger ledigt just nu samt vilken adress och storlek du är intresserad av, så återkommer vi med mer information.