Bostäder

När en lägenhet blir tillgänglig för uthyrning matchar vi alltid den mot de intresseanmälningar som gjorts. Dock finns det i vissa fall skäl att publicera lägenheten under ledigt just nu. I så fall finner du den här nedan. Om du har intresse av den gör då en intresseanmälan och ange ”ledigt just nu”

 

Ledigt just nu

 

Norrköping

På Hantverkargatan 74, finns en trea på 89 kvm. Balkong mot gatan och loftgång mot gården.  Utrustad med diskmaskin och dubbla enheter i kök. Badrum och separat WC. Parkett golv i sovrum och vardagsrum. Vinylgolv lägger vi in i hall och kök. Ledig fr om 1/12 hyran är 9649/mån.

 

På Trozelligatan 16 finns en tvåa på 72 kvm nb. Trevlig lägenhet med trägolv och fina taklister. Ledig 1/11 hyran är 7227/månad.

 

Söderköping

På Hagatorget 1 har vi fått in en tvåa på 70 kvm. Hyran är ca 7200/mån. Hiss finns i fastigheten. Vi prioriterar i detta fall äldre sökande.

Om du vill veta mer gör du en intresseanmälan och anger ledigt just nu samt vilken adress och storlek du är intresserad av, så återkommer vi med mer information.