Bostäder

När en lägenhet blir tillgänglig för uthyrning matchar vi alltid den mot de intresseanmälningar som gjorts. Dock finns det i vissa fall skäl att publicera lägenheten under ledigt just nu. I så fall finner du den här nedan. Om du har intresse av den gör då en intresseanmälan och ange ”ledigt just nu”

Ledigt just nu

Åby

På Katrineholmsvägen 11 har vi framöver; Dels en garage/lager lokal på 70 kvm med två garageportar samt en bostad ovanpå lagret om 142 kvm. Hyran på detta tillsammans är ca 18 200/mån. Perfekt för dig som har egen verksamhet. Hela paketet blir ledigt under våren 2023. Hör av dig med förfrågningar.

Norrköping

2 ro k på Hospitalsg 33.  Inflyttning senast 1/12

Lägenheten ligger 1 tr har nytt kök med diskmaskin ingående i hyran. Vinyl och parkettgolv i hela lägenheten. Öppen spis och fransk balkongdörr mot Hospitalsg. Sovrum och kök mot gården. Lägenheten är på 67 kvm och kostar 7813/mån.

På Kungsgatan 35 genomför vi ett projekt med två treor. Den ena på 81 kvm och den andra på ca 65 kvm. Du får gärna anmäla ditt intresse.

Söderköping

På Skönbergag 15 D kan vi nu erbjuda en större trea med möblerbar hall i ett väldigt trevligt läge mot ån. Lägenheten har egen ingång med större hall, möblerbar, kommunicerar till två rum i nedreplan, samt modernt badrum och kök. Övre plan innehåller ”hallrum” och sovrum. Utanför ingången finns egen uteplats. Storleken är 103 kvm och hyran 12 300. Inflyttning 1/1 -2023 alternativt enligt ök.

Om du vill veta mer gör du en intresseanmälan och anger ledigt just nu samt vilken adress och storlek du är intresserad av, så återkommer vi med mer information.