Lokaler

Hantverkarg 74 Personligt Gym- yoga/ lager?

På Hantverkarg 74 har vi i en ljus källarlokal möjlighet för dig som önskar hyra en mindre gymlokal för personlig träning eller t ex yoga. Lokalen är ca 80 kvm har tillgång till omklädningsrum, pentry, Bastu, Dusch. Lokalen kan också användas som lager eller hoppbylokal

 

Linköpingsvägen 38 Kontor/lager för mindre hantverksfirma

I Suterräng plan finns en lokal bestående av konferensrum, kontor, kök/pentry, samt mindre verkstad och lager. Tidigare har här varit en mindre hantverksrörelse som haft det som kontor och lager. Storleken är totalt ca 110 kvm.

 

Nelinsgatan 13 B Norrköping, Lokal för hobbyverksamhet och lager

Större källarlokal om 85 kvm. Lokalen har entré med hall och wc samt städskrubb. Därefter delar den sig med större rum mot gården samt två rum mot gatan med öppningar emellan. Lokalen har hög säkerhet med ståldörr och lås/galler för källarfönster. Tidigare godkänd för bohagsförvaring. Eget el-abonnemang finns kopplat till lokalen. Hyran är 2300/mån.

 

Trozelligatan 16 Norrköping

 

Mindre lokal i ett gårdshus passande som atelje, förråd, m m. Tillgång finns till vatten.

 

Hagatorget 2 Söderköping, företagsarkiv? eller möbler?

I denna fastighet har vi en lokal som har säkerhetsdörr, tidigare använd för bankverksamheten som fanns i fastigheten. God användning är olika former av arkiv, alt förråd. Yta ca 30 kvm.

 

Skönbergagatan 13 Butikslokal om 52 kvm

Här finner du en fin butikslokal om 52 kvm. Öppen bra planlösning med stort förråd i lokalen. Vi är öppna för flera användningsområden. Helt ny ventilation är installerad i lokalen. Ledig fr o m 1/4

 

Hagatorget 2 Söderköping

På denna adress finns en fin lokal om ca 100 kvm. Butiksytan är 70 kvm. Lokalen har gemensam entré med Ramunda och också gemensamma personalutrymmen med Ramunda. Det här kan bli ett spännande koncept där butikerna ”drar” åt varandra. Passande är inredningsdetaljer och liknande verksamhet. Läget är det allra bästa direkt mot Hagatorget.

 

Intresseanmälan lokaler

Är någon lokal ovan intressant? Gör en intresseanmälan hos oss.

Klicka här för att göra en intresseanmälan på våra lokaler.